Friday, October 20, 2006

Linda en Meike



Vanavond hebben Markje en ik onze jaarlijkse 'Linda en Meike'- avond. We gaan dan uit eten en uit drinken en vee-hee-heel kletsen. Niet dat we elkaar weinig zien; we zien elkaar heeldetijd, maar Linda en Meike is iets bijzonders. Wij koesteren en waarderen dat.

Linda en Meike zijn een paar jaar geleden ontstaan in de vroege ochtenduurtjes in een ondergrondse disco te U. We wilden niet uit, of althans we wilden wel even wat doen maar waren verrot, dus we sleepten ons met vieze kleren en half opgemaakte gezichten naar het discohol ("maar we gaan echt om 1 uur weg, maar echt, maar echt want anders lig ik op de bar te slapen, maar ECHT" *met vingers naar elkaar wijzen en wijd opengesperde ogen om vooral het woord 'echt' veel kracht bij te zetten*) en vanaf het moment dat we binnen stapten was het één en al energie en lachen en gratis drank en lollige mensen en TOP.

Het was zo'n avond waarop iedereen je vriend wil zijn en alles relaxed en makkelijk gaat en je met iedereen kletst en dat alle grappen leuk zijn en iedereen interessante dingen vertelt en je veel aan het drinken bent, maar hele goede gesprekken hebt en het heel erg met elkaar eens bent; allemaal.

Behalve dus over onze namen; Markje en Martha was TEVEEL; toen we echter stopten met onze naam in dronken oren te schreeuwen en deden of we Linda en Meike heetten, was alles weer pais en vree.

En heel de disco danste met ons mee.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Have fun grieten!

20/10/06 11:12  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home