Tuesday, September 18, 2007

Hmmm dag

Het was druk en verder was ik ook soms even vrij en dat moet je koesteren. Zo. Nu ik sorry heb gezegd zonder sorry te zeggen, kan ik jullie op de hoogte brengen van mijn avonturen van de afgelopen wekenOKmaanden.

Voornamelijk bestaan deze uit; 2 keer op vakantie (weekje Frankrijk zo'n 2 maanden terug en nunet een weekje Italië). En daar tussenin afstuderen, maar daar zeg ik verder niks over dan: 8.


Frankrijk

Markje en ik vertrokken op een zaterdagavond in de slagregens richting Frankrijk. We hadden heel de kampeerset schoongeschrobt, een tent geleend, koelbox geregeld, klapstoelen gekocht, dikke luchtbedden gecheft en onze ziel aan Beppie verkocht in ruil voor haar auto, so off we went. Na 18 uur hadden we eindelijk verzengende hitte bereikt en dat was wat we wilden. En Harry Potter. Die wilden we ook. En die hadden we ook.

Wij slierden dus zo'n beetje met de auto door intense hitte (en passant hebben we nog gebotst op de parkeerplaats van een supermarkt, maar daar konden we niks aandoen), we waren dodelijk vermoeid en toen bleek dat alle campings vol waren, of we moesten op het plekje gaan staan dat uit hooi bestond en geen enkele schaduw bood. Doei, stomme Fransen, dachten we toen.

We besloten toen om 1 nacht in een hotelletje te gaan slapen; om even bij te komen, dan zouden we de volgende dag wel verder zoeken naar een camping, nu waren we gewoon óp.

Na die eerste nacht dachten we… fuck die tent.

We zijn de rest van de week mooi in dat hotelletje blijven zitten. (lees; hebben als twee speklappen bij het zwembad Harry Potter liggen lezen en door vele, vele tijdschriften gebladerd terwijl de luchtbedden lekker in hun doos in de achterbak lagen te verkleven met zichzelf. Mhihihihihihihiihii.)

De volgende logjes zal ik wijden aan (whoow wat is er met mn lettertype gebeurd!!?111!!1?) de vakantie in Italie. Ik zal jullie dan vertellen :

- Wat er gebeurt als je raam stuk is (met o.a. dat ze je deur komen maken)

- over Gabriella (die normaliter in de hel werkt, maar vorige week ff niet)

&

- de plaskast


5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

8: verder zeg ik niks.

18/9/07 15:20  
Anonymous Anonymous said...

Martha!
Your blog!
It's alive!

20/9/07 02:09  
Blogger davidr said...

"en passant hebben we nog gebotst op de parkeerplaats van een supermarkt, maar daar konden we niks aandoen"

Hebben jullie nou gebotst omdat jullie je allebei aan het verkleden waren, maar niks hadden om aan te doen? Of dat jullie nadat jullie gebotst hadden maar snel doorreden, want jullie zagen er niet uit? Of zaten jullie naakt in de auto en werden mede supermarktparkeerplaatsgebruikers daar dermate hitsig van dat ze tegen jullie aanreden?

20/9/07 23:36  
Blogger Jonneke said...

Fijn dat Beatrice het toch goed beoordeeld heeft! Gefeliciteerd! xx

22/9/07 03:55  
Blogger Martha said...

Coert:

Roelof: and kicking!

Davidr: Een Franse sukkel deed dat. Hij reed 3 km per uur en we schreeuwden en sloegen op zijn kofferbak,maar toch reed hij lekker een deuk in ons zijportier. En we waren op dat moment niet eens naakt. Behalve onder onze kleren dan.

Jonneke. MAAR ECHT!!!11!!1!!!!

23/9/07 12:19  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home