Koken volgens J. Ol; episode Lasagne
Vegetariërs; tot voorkort snapte ik hen he-le-maal niet. Ik snap wel dat je niet een dood diertje wilt eten, maar ik snapte niet wat je dán at. Graszoden? Is 1/3 van je bord gewoon leeg? Het hield mij wakker...
Sinds poeh... -whatevs; hoe lang ken ik Christie en Vio?-> vanaf toen- maak ik echter ook wel eens iets zonder vlees. En dat is dan ook best te eten, dus ik dacht; misschien willen jullie het recept.
HEB:
een oven
een ovenschotel
(olijfolie, knoflook, peper, zout)
HAAL:
lasagnebladen
grove wokgroenten (van de Appie in zo'n scheurzak)
diepvriesspinazie
Danish Blue
rode pesto
strooikaas
DOE:
- ontdooi de spinazie / zet oven aan
- vet ondertussen de ovenschaal in, maar heb echt erg in de spinazie, want die biatch wil burnen
- als de spinazie bijna ontdooid is; gooi de wokgroenten in de pan, met welke kruiden het voor jou doen, maar doe niet te wild, want de rode pesto gaat hier dus ook nog bij
- als de groente een beetje gaar is; dan nog even met de rode pesto bakken
- leg lasagnebladen in de schaal
- doe op deze bladen een laag spinazie en brokkel daar de Danish Blue over
- doe weer bladen; doe nu de wokgroenten-pesto erop
- doe weer bladen; doe er weer spinazie op en bestrooi deze met de strooikaas
Half uurtje in de oven en klaar.
Geen excuus meer voor tofu! Ik meen dit!!
3 Comments:
Daaaajmn! Die hebben we al lang niet meer gegeten! Dat moet weer eens, heel snel. Ik zeg: morgen, of anders: nu.
JA! Zal ik m vanavond maken?
M
Mensen allemaal!!!! Joehoe! Hallo!!
Even inside information: deze lasagne is dus geweldig!!
Dat iedereen het maar even weet.
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home